Om os

Med over 20 åres erfaring med renovering af boligejendomme, ved vi hvad det kræver, at holde boligejendommen i orden.

Kort om virksomheden

Vicevært eller gårdmand hos Vicevært København

Med over 20 åres erfaring med renovering af boligejendomme, ved vi hvad det kræver, at holde boligejendommen i orden.

Gennem flere år som varmemester og vicevært, har vi kunne gennem et godt sammenarbejde, med Ejerforeningen Langelinie Allé, løst problemer og søgeret for at holde ejendommes funktioner vedlige.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

En aftale med os

Når du indgår en aftale med os om at have en erfaren og dygtig håndværksuddannet gårdmand eller vicevært på din ejendom, kan du trygt placere dine ejendomsbehov i sikre og professionelle hænder. Vores dedikation til vores fag og vores målrettede ekspertise sikrer, at uanset hvilke udfordringer der måtte opstå på jeres ejendom, vil de altid blive håndteret med den største professionalisme.

Vores service strækker sig ud over blot at udføre opgaver – vi er fuldt ud dedikerede til at imødekomme jeres individuelle behov. Vi forstår, at hver beboelsesejendom er unik, og derfor tilpasser vi vores tjenester for at matche de specifikke krav og forventninger, I måtte have.

Vores serviceminded tilgang betyder, at vi altid er opmærksomme på at give den bedste oplevelse til vores kunder. Vi er lydhøre over for jeres ønsker og stræber altid efter at opfylde dem på den mest tilfredsstillende måde. Vores fleksible tilgang og evne til at tilpasse vores services gør det muligt for os at skabe en skræddersyet løsning, der passer til netop jeres ejendom.

Kort sagt, når I vælger os som jeres ejendomsservicepartner, er I garanteret en høj standard af faglighed og engagement. Vi er mere end blot en serviceudbyder – vi er jeres pålidelige samarbejdspartner, der er fast besluttet på at skabe en ejendomsoplevelse, der lever op til jeres forventninger og mere til.

Udfyld kontaktformularen her

Effektiv ejendomsservice

Den rigtige løsning til jeres ejendom

Kontakt os, og hør hvilke muligheder der er, for netop jeres ejendom. Vicevært København i Hvidovre dækker hele Storkøbenhavn, med vores ejendomsservices. Skriv til os via formularen her på siden eller på mail info@vicevaert-koebenhavn.dk.