Reference

Se hvad vores kunder og samarbejdspartnere siger om os her.

Hvad siger vores kunder?

Ejerforeningen Langelinie Allé 3-9 har i de seneste 3½ år med stor tilfredshed benyttet Københavns Boligrenovering som fast partner til pasning og service af vores ejendom, som består af 100 lejligheder. Direktøren Per Hansen udviser meget høj kompetence og ansvarlighed i udførelsen af alle løbende opgaver, som spænder over traditionelle viceværtopgaver, varmemesterfunktion, mindre vvs og el opgaver som ikke kræver autorisation, rådgivning om vedligeholdelsesopgaver og kontakt til håndværkere. Som eksempel kan nævnes, at vores el-forbrug løbende reduceres med ca. 10% årligt gennem optimering af lyskilder og styring.

Via firmaets store netværk og branchekendskab får vi let indhentet tilbud på større opgaver fra kompetente håndværkere og entreprenører. Og det efterfølgende tilsyn og opfølgning på opgavernes udførelse klarer firmaet også.

Tilsvarende benytter mange af vores beboere firmaet til både større og mindre opgaver inde i lejlighederne, hvor den høje faglighed kombineret med solidt kendskab til boligerne er en stor fordel.

Vi kan derfor varmt anbefale partnerskab med Vicevært København til andels- og ejerforeninger.

Birger Jensen
Formand E/F Langelinie Allé 3-9

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 23 21 60 70 eller send en mail til info@vicevaert-koebenhavn.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.